Правим това, което кажем. Коалиция с ГЕРБ не можем да правим,

...
Правим това, което кажем. Коалиция с ГЕРБ не можем да правим,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Възможен е програмен кабинет с втория мандат без подкрепата на ГЕРБ

Правим това, което кажем. Коалиция с ГЕРБ не можем да вършим, имаме куп разлики, сподели той и даде за образец чувалите с бюлетините и ползите в Българската банка за развиване (ББР). Това посочи пред Би Ти Ви депутатът от Политическа партия Даниел Лорер.

Коалиция с ГЕРБ ще стане допустима, когато се пречистя. Това значи промяна на управлението на ГЕРБ, посочи той.

Далеч сме от перфориране на бюджета, съобщи още националният представител за рецензиите в какво положение са държавните финанси " Продължаваме промяната ".

Изказванията на Борисов са като пророчествата на Нострадамус, разяснява Лорер и изясни, че кабинет с първия мандат е неосъществим.

С втория мандат Политическа партия няма да търси поддръжка от ГЕРБ. Партията му с втория мандат ще излезе с ясна стратегия и в случай че ГЕРБ желаят да им дадат поддръжка, нямало по какъв начин да ги спрат. Лорер вижда опция с втория мандат да се сформира държавно управление с стратегия.

По думите му хората на Борисов в този момент са номер едно, само че са безсилен номер едно.

В същото време служебният кабинет се занимава с реституция на остарелия модел, обезпокоен е депутатът.

Лорер уточни, че за Политическа партия локалните избори са значими. Коментирайки идните диалози с Демократична България, депутатът посочи, че коалиция с тях за локалните избори е допустима.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР